AANRIJDBEVEILIGING

Waar plaatst u aanrijdbeveiligingen?

X-Protect is een reeks modulaire aanrijbeveiligingssystemen en is de meest recente toevoeging aan Axelent’s portfolio van veiligheidsproducten op de werkplek. Veiligheid is voor ons het startpunt. Ons doel is flexibiliteit. Welkom in een nieuw tijdperk van aanrijbeveiliging!

De meeste producten op de markt werken goed als schokbeschermers, maar zijn lastig te monteren. Axelent biedt u systemen die super eenvoudig te installeren zijn. Ten tweede missen de meeste bestaande producten echte flexibiliteit, zijn ze moeilijk uit te breiden en kunnen niet aansluiten op een bestaand beschermingssysteem.

 

Als u een productie of een magazijn hebt dat moet worden uitgebreid, moet u uw bestaande systeem afbreken en helemaal opnieuw beginnen. Dit is zowel tijdrovend als erg duur. Dat was toen, nu is er X-Protect!

X-Protect

De voordelen van X-Protect

X-Protect is het enige aanrijbeveiligingssysteem dat met uw behoeften mee verandert. Dankzij het unieke modulaire ontwerp kunt u bestaande opstellingen wijzigen. Met X-Protect kunt u bescherming toevoegen waar en wanneer u die nodig hebt, en zelfs integreren met ons X-Guard machinebeveiligingssysteem. Dat is uniek op de markt.

Het brede assortiment aanrijdbeveleiging van Axelent omvat barriers, pedestrian barriers, bollards en kolombeveiliging.

  • Uniek, modulair ontwerp
  • Hoge flexibiliteit
  • Mogelijkheid tot integratie met Axelents machineafschermingen
  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Oneindige combinaties mogelijk
  • Innovatief & vloervriendelijk door ondiepe bevestigingen met kleine diameter
BEKIJK PRODUCTEN
PRODUCTIE

Focus op duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons altijd voorop. Voor elk onderdeel wordt slechts één soort plastic gebruikt, waardoor het product optimaal te
recycleren is. Als het versleten is, kunt u het materiaal eenvoudig recycleren. Hierdoor kunnen ook beschadigde onderdelen op componentniveau vervangen worden. De materialen zijn het resultaat van zorgvuldige keuzes, die er allemaal op gericht zijn om X-Protect een zo lang mogelijke levensduur te geven en zo milieuvriendelijk
mogelijk te maken.

Slimme verpakking

Alle X-Protect-componenten zijn ontworpen met het oog op efficiënt verpakken, zodat ze minimale ruimte innemen tijdens transport. Bovendien gebruiken we onze X-Pack verpakkingsfilosofie, zodat alle benodigde onderdelen aanwezig zijn en het installeren snel kan beginnen.

BEKIJK PRODUCTEN
INSTALLATIE

Eenvoudige montage

X-Protect is ongelooflijk eenvoudig te monteren en te demonteren met minimale gereedschappen. Je schuift de rails gewoon tussen de staanders. Hierdoor kan ook snel en eenvoudig een andere opstelling gemaakt worden of een versleten onderdeel vervangen worden.

Modulaire opzet

Volledige modulariteit is de sleutel tot de hoge flexibiliteit van X-Protect. Het monteren van ons aanrijbeschermingssysteem is in veel opzichten vergelijkbaar met het gebruik van bouwstenen. Combineer onze verschillende componenten om de optimale opstelling voor uw specifieke behoeften te creëren. Uiteraard kunt u het eenvoudig integreren met X-Guard, ons machinebeveiligingssysteem.

BEKIJK PRODUCTEN
DIRECT ADVIES