SCHEIDINGSWANDEN VOOR MAGAZIJNEN

Ruim aanbod van scheidingswanden

De gaaspanelen en -afschermingen van Axelent voor industrie en magazijnen zijn ontwikkeld om veilige werk- en opslagomgevingen te creëren waar je efficiënt kunt werken.

Axelent is een van de toonaangevende merken van gaaspanelen voor industrie- en magazijnomgevingen op de markt. Onze producten en systemen zorgen voor flexibele en snel passende oplossingen in alle fasen van het proces, van het maken van de tekening tot de uiteindelijke montage van het product.

Het uitbreiden van de afscherming gaat natuurlijk even snel en eenvoudig. Om een zo compleet mogelijke oplossing te garanderen, werken we samen met diverse toonaangevende leveranciers van machines, robots, geautomatiseerde systemen en opslaguitrusting.

MAGAZIJN EN OPSLAG

X-STORE 2.0

Het X-Store systeem is ontworpen om u eenvoudig en veilig toegang te geven tot uw magazijn. De tweede generatie biedt een aantal voordelen en verbeteringen. Deze omvatten een speciale plafondoplossing, eenvoudige onafhankelijke verwijdering van aangrenzende panelen en een enkele paal die in drie verschillende richtingen kan worden gebruikt – inclusief hoeken!

 

BEKIJK PRODUCTEN
SAFESTORE

Geschikt voor alle moderne opslagsystemen

Het SafeStore systeem is gebaseerd op zes standaard secties die aan bijna alle moderne legbordsystemen kunnen worden aangepast. De secties worden met beugels aan de legbordstijlen bevestigd en vervolgens aan elkaar vastgeschroefd tot de vereiste breedte en hoogte. Met twee verschillende soorten beschermopeningen kunt u veiligheid en rendabiliteit combineren. Je kunt de beschermkap ook snijden voor een optimale pasvorm. Alles wordt in plastic verpakt geleverd op onze speciale pallets rechtstreeks vanuit Hillerstorp, Zweden.

BEKIJK PRODUCTEN
VALBEVEILIGING

X-Rail valbeveiliging

Er is een snelle en eenvoudige manier om de veiligheid op tussenverdiepingen, platforms en loopbruggen te verbeteren en het risico op vallen van hoogte op uw werkplek te elimineren. Hier vindt u een handleiding voor wat u moet weten over ons valbeveiligingssysteem.

Bekijk de film om dit product te ontdekken.

 

BEKIJK PRODUCTEN
DIRECT ADVIES