Machinebeveiliging | GTD Gaaswandsystemen
GAASWANDSYSTEMEN

Machinebeveiliging

Een modulaire oplossing in een doordacht design. Dat is wat de machinebeveiliging van Axelent, de bestverkochte machineafscherming op de markt maakt. Wij werken dankbaar met het slimme bevestigingssysteem dat razendsnel te installeren, demonteren, verplaatsen of uit te breiden is.

Een goede veiligheidsoplossing is van onschatbare waarde

Zeker als je risicovolle machines of robots die continu draaien op jouw locatie hebt. Onze machinebeveiliging brengt de nodige voordelen met zich mee. Zo is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. De installatie-instructies zijn eenvoudig en de montagetijd is miniem. Ook betreft flexibiliteit zit je goed. De machineafschermingen zijn perfect te integreren met zowel aanrijdbeveiliging als kabelgoten. Liever combineren met een sluitoplossing of schakelaar? Ook dat is geen enkel probleem. En heb je een specifieke kleur, maat paneel of paal nodig? Dan vind je in ons assortiment diverse opties.

MODULAIR EN FLEXIBEL

Een uniek kliksysteem

Al onze machinebeveiliging X-Guard is uitgerust met een kliksysteem. Het systeem zorgt er enerzijds voor dat modules stevig aan elkaar bevestigd worden en anderzijds dat je het monteert en demonteert zonder gereedschap. Het enige dat je nodig hebt is een X-KEY. Ter illustratie: je hebt een gaaswand van twintig meter. Na een aantal maanden merk je dat het toch wel erg prettig is als er een deur in het midden geplaatst wordt. Met de X-KEY koppel je een wandpaneel eenvoudig los en klik je er met hetzelfde gemak een deur in.

Ontdek de producten
Machinebeveiliging | GTD Gaaswandsystemen
CONTINUÏTEIT EN KWALITEIT

Veiligheidseisen

Wij leveren enkel machinebeveiliging die voldoet aan de huidige normen en machinerichtlijnen. Periodieke keuring hiervan is niet verplicht. Echter raden we het wel aan om de kwaliteit en de veiligheid van de oplossingen te blijven garanderen. Uiteraard helpen we je er graag bij. We voeren verschillende controles en keuringen uit, zoals keuren van magazijninrichtingen, stalen opslagsystemen en NEN3140.

Meer weten over keuringen
DIRECT ADVIES