De weg naar succes

Ons verhaal

Ontdek het pad dat ons jonge, dynamische team bewandelt op weg naar succes. Met vastberadenheid en enthousiasme streven we onze vele doelen na. Onze kenmerken – snelheid, kwaliteit en flexibiliteit – staan daarbij centraal.

Pand GTD | GTD Gaaswandsystemen
2023

Oprichting B.V.

In januari 2023 werd GTD Gaaswandsystemen officieel een BV. Een mijlpaal die de groei van het bedrijf benadrukte. De jaren daarvoor waren we actief onder de vleugels van GTD Nederland. Een prachtige periode van ontwikkeling die het fundament vormde van een nieuw tijdperk vol innovaties en successen.

2023

Opening pand

In mei vierden we niet alleen het 20-jarige bestaan van GTD Nederland, we markeerden ook een nieuw hoofdstuk met de opening van ons spiksplinternieuwe pand! Het was dus niet alleen een viering van de geschiedenis maar ook een blik op een veelbelovende toekomst. Het hart van ons nieuwe pand? Die wordt gevormd door een indrukwekkende showroom. Een inspiratiebron voor zowel klanten als partners die geïnteresseerd zijn in onze oplossingen.

2023

Nieuwe website

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Dat weet jij, dat weten wij. Online werkt het net zo. Daarom lanceerden wij eind 2023 een gloednieuwe website (en -shop). Zodat onze klanten de weg moeiteloos vinden naar de juiste oplossing. En dat niet alleen. De nieuwe site zit vol technische snufjes zodat we bijvoorbeeld leads moeiteloos kunnen meten en opvolgen.

Versterk ons team

Monteurs gezocht

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als monteur in een fijne werkomgeving, met gezellige collega’s en alle vrijheid om je ding te doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf staat bekend om de vele doorgroeimogelijkheden, platte organisatiestructuur, teamspirit én legendarische bedrijfsfeesten. Bouw samen met ons aan een dynamische toekomst. Neem contact op dan bespreken we meteen de mogelijkheden.

Contact opnemen
DIRECT ADVIES